Ferma Albanet Logo

Shërbimet

DISA NGA SHËRBIMET TONA

PËRFITIMET

PËRFITIMET
GJATË VIZITËS TUAJ NË FERMË

Vizita juaj në fermë do të mbetet gjatë në mendjen tuaj! Ferma është një oaz e vendosur në natyrën e fshatit ku mbizotëron qetësia, gjelbërimi dhe ajëri i pastër. Gjatë vizitës tuaj ju mund të vizitoni/provoni:

Natyrën

Kafshët

Ushqimin

Aktivitetet

COMPANY SOLUTIONS

INDEPENDENTLY OWNED