Ferma Albanet Logo

A jeni gati për kampin veror?

Nëse dëshironi që fëmija juaj të kaloj një verë në kontakt me natyrën, Kampi Albanët vjen sërish këtë vit për të gjithë fëmijët nga mosha 5-12 vjeç.

Aktivitetet në kamp do të jenë nga më të ndryshmet. Aktivitetet kombinohen përgjatë 5 ditëve të javës.

Akivitetet që do të realizohen gjatë kampit janë:

Lojëra sportive, lojëra tavoline.

• Pikturë, muzik, kërcim.

• Gatim.

• Lexim dhe ilsutrim.

• Lojëra matematikore / gjuhësore në anglisht / eksperimente.

• Kujdes për bimët dhe kafshët, mbjellje dhe vjelje.

• Ecje në natyrë në zonën pranë fermës.

• Kamping në mjediset e fermës.

• Lojëra uji, kinema, etj.

MENU & TARIFA

Menu organike e ditës e kompozuar me fruta dhe perime të stinës.

• Programi + Mëngjesi + Drekë + Transporti deri në orën 13.30

8500 lekë/java

• Programi + Mëngjesi + Drekë + Pasdite deri në orën 16.30

8500 lekë/java

Aplikoni duke plotësuar linkun në bio në rrjetet tona sociale

ose duke na telefonuar në 0699794044 / 0682013381

#kampialbanet#shkollaalbanet#fermaalbanet

Postime interesante

Postime të ngjashme