Ferma Albanet Logo

Kampi Albanët 🏕 vjen sërish këtë verë 🏞 nga data 15 Qershor deri më 4 Gusht.

Argëtimi dhe edukimi në natyrë është mënyra më e mirë për të kaluar pushimet këtë verë!😍

Për t’u bërë pjesë e kampit, ju ftojmë të plotësoni të dhënat e më poshtë:

FORMULAR APLIKIMI