Ferma Albanet Logo

Mirëserdhët
në fermën tonë

Shërbimet tona

Në fermë mund të kryeni vizita shkollore me fëmijë të të gjithë grupmoshave. Gjatë vizitës fëmijët do të njihen me fermën, aktivitetet dhe ushqimin bio të prodhuara në fermë…

Ferma është vendi ideal për organizime të ndryshme festive, sidomos për ditëlindjet e fëmijëve tuaj pasi mundësojmë ambiente argëtuese…

Në fermë keni mundësi që përgjatë argëtimit të fëmijëve ju mund të konsumoni ushqimet tona bio të prodhura në fermë. Në fermë ju mund të gjeni ushqimet sipas stinës

Përgjatë çdo vere pranë fermës sonë organizohet kampi Albanet, në të cilin argëtohen nëpërmjet aktiviteteve edukative, konsumojnë ushqimet bio 

produkte 100% natyrale

MBI 5 VITE NË TREG

#VIZITONIFERMAALBANET

SHIJONI AKTIVITETET NË NATYRË

Aktivitetet e fundit

ÇFARË MUND TË BËNI
NË FERMË?

  • Orë mësimore – edukative.
  • Punimi i tokës.
  • Kujdesi për bimët.
  • Kujdesi për kafshët.
  • Vjelje.
  • Gatim.
  • Ushqim

Minimuzeu etnografik

Këndi i lojërave

kafshët

parcelat me bimë

5 VITE
EKSPERIENCË

ÇFARË MENDOJNË KLIENTËT TANË

vlerësime

Nje super vend me njerez te bukur e te mire! Energji pozitive, natyre e mrekullueshme, pasterti, shumellojshmeri. Vend Ideal!

BLOG

LAJME & ARTIKUJ