Ferma Albanet Logo

Adresa e fermës…

Për të gjithë ju që ende nuk keni arritur të na vizitoni, ju informojmë se adresa e fermës është:

Vetëm 15 minuta larg Tiranës.
Adresa: Gropaj, Prush, Tiranë.

Për më tepër informacion ju ftojmë të na telefononi në 📱0697042007 dhe 0682013381

Adresa: 📍Ferma Albanët
Gropaj, Prush, Tiranë.