Ferma Albanet Logo

Kampi Albanet

Nëse dëshironi që fëmija juaj ta kalojë këtë verë në kontakt me natyrën,🏕 Kampi Alban vjen sërish këtë vit për të gjithë fëmijët e moshës 5-12 vjeç.

Aplikoni për t’u bërë pjesë e kampit nga data 20 Qershor deri më 12 Gusht.

Aplikoni duke plotësuar linkun në bio!
🌐https://forms.gle/BPygVp5acSh6Rn5eA

Për më tepër informacion ju ftojmë të na telefononi në 📱0696325895 dhe 0682013381

Adresa: 📍Ferma Albanët
Gropaj, Prush, Tiranë.