Ferma Albanet Logo

Organizime për festa

Ferma Albanët ofron hapsira komode dhe argëtuese për organizimin e festave dhe aktiviteteve të ndryshme festive. Ndryshe nga restorantet e zakonshme pranë fermës tonë ju do të keni mundësinë të gjeni ushqimet e shëndetshme bio të prodhuara nga ferma jonë si dhe këndin e lojërave për fëmijë.